Epoxy Materialen

Prijzen epoxy hars

Prijzen epoxy hars

Prijzen epoxy hars - FA.DUURSMA

Prijzen epoxy hars

De juiste prijzen voor epoxy hars, waar zijn deze te vinden? Het gaat natuurlijk, ook bij dit product, om een meer dan goede kwaliteit. U kunt dit materiaal op zeer veel verschillende wijzen toepassen. Men kan bijna zeggen dat de verschillende gebruiken eindeloos zijn. Los van de verschillende prijzen van epoxy hars en de zekerheid dat u over kwaliteit beschikt ligt het voor de hand dat u ook graag advies wenst.

Ook als het gaat om een hoogwaardige kwaliteit, goed advies en scherpe prijzen voor epoxy hars bent u bij ons, Fa. Duursma, aan het juiste adres.

Onze webshop geeft u een breed aanbod aan polyester en epoxy materialen en producten. Een assortiment dat met de nodige kennis en ervaring is samengesteld, en u in principe alles geeft voor een breed spectrum aan projecten. Of het nu gaat om de spoiler van een auto, een camperdak repareren en natuurlijk de nodige werkzaamheden aan uw boot, u bent bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u van ons scherpe prijzen verwachten voor uw epoxy hars en ons overige assortiment. Toch staan wij voor een hoge kwaliteit en een zeer goede service.

De juiste prijzen voor uw epoxy hars

Deze hars kan niet alleen toegepast worden op zeer veel verschillende manieren, maar kan met behulp van andere materialen zelf ook aangepast worden. U kunt bijvoorbeeld zelf een kleur kiezen. De hars zelf is transparant. Maar door het toevoegen van pigmenten kunt u er zelf een kleur aan geven. Deze pigmenten vindt u uiteraard ook weer in ons assortiment, en net als de epoxy hars voor scherpe prijzen.

Niet alleen verschillende kleuren, maar ook vulpasta kan een uitkomst zijn als het gaat om een massa de juiste dikte te geven.

Meer dan genoeg mogelijkheden dus. Mogelijkheden die u samen met ons tot een realiteit kunt zien komen. Zoals gezegd geven wij u ook het aanbod voor advies en raad.

Kennis en ervaring uit de praktijk

We bestaan al 45 jaar en hebben in de oprichting van ons bedrijf stevige wortels in de watersport. Logisch, aangezien we gevestigd zijn in Friesland. De watersport en de brede diversiteit aan boten die gebruikt worden zijn voor een zeer groot deel afhankelijk van het gebruik van de materialen epoxy en polyester. Dit omdat deze materialen zich in iedere vorm laten bewerken en omdat ze bestand zijn tegen water, en tevens licht en zeer sterk zijn.

Met andere woorden, onze ervaring en kennis gaan niet alleen zeer ver terug, maar zijn direct gekoppeld aan de praktijk.

Dit betekent dat wij, als het om de service gaat, graag die extra stap zetten. Zo nemen wij doorgaans altijd contact op met de klant bij iedere bestelling, ook online. Dit om zeker te stellen dat u de juiste keuzes maakt en weet wat de correcte bewerking is.

Prijzen epoxy hars Prijzen epoxy hars Prijzen epoxy hars
.