500 gr
zoom_in
  • 500 gr

PU-Hechtmiddel (universeel)

€ 8,80
Inclusief belasting

1 component oplosmiddelhoudende PU-hechtmiddel die reageert op de luchtvochtigheid (hogere luchtvochtigheid = snellere uitharding). Geeft hechting op tal van ondergronden. Voor specifieke ondergronden raadpleegt u de datasheet.

PU-hechtmiddel is een beperkt UV-bestendige (vergeelt met de tijd), maar ook een uiterst krasvaste, hoogglanzende vernis die bestand is tegen oplosmiddelen en chemicaliën.

PU-hechtmiddel
Aantal

 

Professioneel advies

 

Meer dan 50 jaar ervaring!

 

Afhalen in onze echte winkel.

 

Voor 12:00 besteld morgen in huis.

 

Gratis verzending boven de 75 euro

Omschrijving

1 component oplosmiddelhoudende PU-hechtmiddel die reageert op de luchtvochtigheid (hogere luchtvochtigheid = snellere uitharding). PU-hechtmiddel is een beperkt UV-bestendige (vergeelt met de tijd), maar uiterst krasvaste, hoogglanzende vernis die bestand is tegen oplosmiddelen en chemicaliën. Wordt tevens als hechtings- en beschermlaag gebruikt.

Als primer voor alle koudhardende kunststoffen (uitgez. epoxy) en voor de meeste andere ondergronden zoals hout, beton, metaal en steen. Als verzegelingslaag op hout om de vochtigheid tegen te houden. Als bindmiddel voor mortels van kurk, zand of steen of als hoogglanzende vernis. Tenslotte is PU-hechtmiddel ook uiterst geschikt als waterdichting tegen opstijgend vocht in kelders en op muren. Als verzegeling van schouwen zodat het roet er niet meer doorkomt. Hardt kleefvrij uit en verstevigt stuivende betonvloeren of vermolmd hout.

Productdetails

fa00074021

Specifieke referenties

Bijlagen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in