1 m²
zoom_in
  • 1 m²

P.U.plaat 1 cm dik - 1 pl.

Voor het maken van o.a. sandwichconstructies, mallen en isolatie. Ook heel goed te gebruiken voor het shapen van eenmalige producten, concepten, of kunstobjecten.

Dichtheid 32 kg/m3

Maat: 1.25 x 1.25 mtr

Prijs op aanvraag.

Aantal

  • Professioneel advies Professioneel advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring! Meer dan 50 jaar ervaring!
  • Afhalen in onze echte winkel. Afhalen in onze echte winkel.
  • Voor 12:00 besteld morgen in huis. Voor 12:00 besteld morgen in huis.
  • Gratis verzending boven de 75 euro Gratis verzending boven de 75 euro

Omschrijving

Voor het maken van o.a. sandwichconstructies, mallen en isolatie. Ook heel goed te gebruiken voor het shapen van eenmalige producten, concepten, of kunstobjecten. Laat zich goed verwerken met polyester- en epoxyhars.

Makkelijk te zagen en te schuren en te vormen naar uw specifieke eisen.

Polyurethaan plaatschuim ( PUR ) wordt gemaakt door een polyol en isocyanaat te mengen. Aan het mengsel wordt een blaasmiddel toegevoegd dat het opschuimen van polyurethaan mogelijk maakt. Het blaasmiddel is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen.

De mengverhouding bepaalt naast de moleculaire structuur ook de structuur van de cellen waarmee de blokken zijn opgebouwd. Hierdoor worden zeer specifieke eigenschappen verkregen ten aanzien van densiteit, vormvastheid, oppervlaktestructuur, brandeigenschappen en isolerend vermogen.

Alle PUR plaatschuimen hebben een sterk isolerend vermogen en zijn verkrijgbaar in densiteiten vanaf 32 kg/m3 oplopend tot 200 kg/m3. PUR plaatschuim wordt in een breedte tussen 1000 mm en 1250 mm geproduceerd ( maximale lengte 4000 mm) maar kunnen in iedere vorm worden uitgeleverd (afhankelijk van afname!). Diktes van 10 mm tot 800 mm zijn mogelijk in een door de klant bepaalde lengte en breedte. Faduursma.nl PUR plaatschuim heeft de standaard brandklassen B3 volgens DIN4102 en M4 volgens Epiradiateur.

Productdetails

fa01059345

Specifieke referenties

2 andere producten in de categorie

P.U.plaat 1 cm dik - 50...

Koop nu om te besparen

Voor het maken van o.a. sandwichconstructies, mallen en isolatie. Ook heel goed te gebruiken...

P.U.plaat 1 cm dik - 10 pl.

Koop nu om te besparen

Voor het maken van o.a. sandwichconstructies, mallen en isolatie. Ook heel goed te gebruiken...